Es retira Espil, gran jugador i millor persona

Posted: Abril 19, 2012 in ACB, Bàsquet històric
Etiquetes: , , ,

espil manresa

Emotiu l’homenatge que va rebre ahir Juan Alberto Espil a casa seva, a Argentina, en el que va ser el seu últim partit com a professional.

“El que li va fer aquella safata a Jordan que simbòlicament va ser un gest, una senyal a la generació que venía darrera, com dient… Si que es pot!…”
Aquestes emotives paraules de Pepe Sánchez, extretes d’un fenomenal article que ell mateix va escriure fa només uns dies, són la metàfora perfecte per descriure a aquest excepcional jugador. La manera amb què Espil explica la famosa jugada demostra perquè aquest jugador és tan estimat per tots. (no us podeu perdre el vídeo).

Espil va arribar a Espanya a la temporada 1996-97 fitxat per l’aleshores Taugrés de Vitoria. Després va passsar per Manresa, Tenerife, Badalona i Bilbao. Quedar el quart millor anotador dels Jocs Olímpics d’Atlanta 96 va ser un dels seus millors èxits personals.

Es retira Juan Alberto Espil, l’home que sempre podrà explicar als seus néts que va anotar 27 punts contra el Dream Team. Un gran jugador… i millor persona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s