Magic i Bird a Broadway!

Posted: Abril 17, 2012 in Bàsquet històric, NBA
Etiquetes: , , , ,

magic i bird

Broadway està d’enhorabona. Dos dels millors jugadors de la història estàn representats a la meca del teatre mundial, en una obra molt esperada pels amants del bàsquet. I és que els enfrentaments entre Larry Bird i Magic Johnson eren alguna cosa més que partits de bàsquet.

Des de que jugaven a la High School, tan Larry com Magic ja es van convertir en verdaders icones de l’esport americà. Els seus duels a l’NBA van fer que els Lakers – Celtics fossin catalogats gairebé com dies nacionals als Estats Units.

Bird, aler alt amb un tir impecable tot i que amb una mecànica un pèl heterodoxe (es treia la pilota de darrere el cap) tenia un do especial per anotar en els moments crucials. La seva entrega i el seu talent compensaven el seu dèbil estat físic (va tenir multituds de lesions al llarg de la seva carrera). Us deixo amb aquest petit recull de les seves millors jugades  amb Kevin McHale i Robert Parish com a grans escuders. Que gran que ets Larry!

Si Bird va ser únic, què dir de Magic Johnson. El somriure etern, la imaginació al servei del bàsquet, 100% carisme, les seves assistències sorprenien a vegades inclús als seus companys. Cada partit era un clínic de contraatac amb Byron Scott y James Worthy com a grans finalitzadors. Era temps de ShowtimeLes seves millors jugades  són per treure el mocador i aguantar l’emoció. Esa nostalgia Daimiel!

Era un altre bàsquet, menys físic, més passional, millor o pitjor… Era un altre bàsquet.

.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s